Hent appen!
Hent den på App Store   Hent den på Google Play
Hvorfor Mountainbike United™?
Vores produkt

Hvorfor Mountainbike United™?

MTB-sporten er i rivende udvikling og hver eneste uge ruller nye cykler ud i den danske natur for at benytte de spor som frivillige bruger både tid og energi på at vedligeholde. Det er fantastisk, men det giver også et øget pres på skove og naturområder. Kernen i Mountainbike United er at anerkende de gode spor, at støtte sporbyggerlaug og at få skabt en bæredygtig fremtid for den hastigt voksende MTB-kultur i Danmark.
Sporinfo

Sporinfo

Se hvilke spor der findes i dit område, hold øje med nye spor og find nemt frem til spor du aldrig har været på før.
Anmeldelser

Anmeldelser

Skriv anmeldelser af spor du har kørt direkte i appen eller via websitet, når du er hjemme i sofaen igen.
Hvem er på sporet

Hvem er på sporet

Real time opdateret oversigt over hvem der er på sporet, hvor mange og prcæist hvor de er.
Er jeg på sporet?

Er jeg på sporet?

Mountainbike United viser hele tiden den rigtige vej på et tydeligt oversigtskort, og advarer, hvis du er drejet forkert.
Adgangsbevis

Adgangsbevis

På betalingsspor er Mountainbike United din kvittering, slut med klistermærker på cyklen eller udprint i baglommen.
Sporkontrol

Sporkontrol

Sporejeren har adgang til lukning eller varsling om planlagt arbejde. Derudover live-oversigt over registrerede ryttere på sporet samt mulighed for push kommunikation til deres telefoner.
Vores spor

Opdag de officielle spor

See what trails are in your area, keep an eye on new trails and easily find your way to trails you have never visited before.
Opdag de officielle spor

Deltagende lande

Danmark
Danmark
Holland
Holland
Norge
Norge
Sverige
Sverige
Tyskland
Tyskland
Tjekkiet
Tjekkiet
Slovenien
Slovenien
Østrig
Østrig
Schweiz
Schweiz
Italien
Italien
Kroatien
Kroatien
Storbritannien
Storbritannien
USA
USA

Who uses Singletracker™?

MTB-ryttere

Få ny motivation, øget træningsglæde, sikkerhed, masser af statistik, live opdatering af hvem der er på sporet, konkurrencer og indflydelse på spor via rating systemet. Du får velholdte og velmarkerede officielle spor, slut med at køre forkert eller fare vild og du er altid up-to-date på nye spændende spor.

Klubber / Sporlaug

Klubber kan glæde sig til rullende klubmesterskaber, integrerede kontingenter, klub leaderboards, live oversigt over klubryttere i sporet, profilering og meget mere. Sporbyggerne får direkte adgang til at kommunikere live om sporets tilstand, til at integrere nye sporforløb, til håndtering af donationer fra brugere og meget andet.

Sporejere

Kommuner, Naturstyrelsen og private lodsejere får et detaljeret billede over brugen af sporet og ordnede forhold til glæde for alle. En direkte kommunikationskanal til alle på sporet gør det let at varsle om f.eks. jagt eller andre aktiviteter i området, og øget profilering vil gøre permanente spor til en god investering.

Naturen

De organiserede MTB-forhold, som Mountainbike United promoverer i sporområderne, vil komme dyrelivet og alle skovens andre gæste til gode. Skovbunden, vildtet og naturvanderen vil få ro, MTB rytteren vil få lækre spor der holder til brug hele året rundt. Alle vinder ved respekt for sporet!